Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek

 

Nem az én hibám, hogy nem tudok olyan lenni, mint te! Én nem úgy kelek fel mindennap, hogy gyönyörű, csillogó, boldog helynek látom a világot! Én nem így működöm... és engem nem lehet megjavítani.

Lauren Oliver

Valahogy mindig így van ez: reménykedsz benne, hogy egy bizonyos dolog megtörténik. Csak várod és várod, addig ámítod magad, amíg már a saját szemedben is hülyének tűnsz, és akkor abbahagyod. Aztán amikor tényleg megtörténik, teljesen váratlanul ér.

Ildikó von Kürthy

Szükségünk van titkokra. Kényelmesebbé teszi az életet, hacsak nem halunk bele.

Doktor House c. film

Mostanában annyi ajtó csukódik be mögöttem... És én néha szeretném, ha ez egy kicsit lassabban menne. Visszamenni nem akarok, hiszen az ajtók csakugyan bezáródnak, és az ember nem is mehetne vissza. És én csakugyan a magam útján akarok továbbmenni. De hát néha kifulladok egy kicsit, és olyankor szeretném azt mondani, hogy - állj... csak egy pillanatra... csak egy percre állítsuk meg, kérem, a világot... csak addig, míg hozzászokom egy kissé, hogy ott legyek, ahol vagyok.

Eric Knight

 

Aki elhiszi, hogy tönkrement, az tönkre is megy. Aki elhatározta, hogy nem tud más lenni, azt elpusztítják a szürke hétköznapok.

Paulo Coelho

Miért van az, hogy azt látjuk, amit hinni akarunk, és nem hisszük, amit látunk?

Kés alatt c. film

Olykor, hogy megvédjük azt, akit szeretünk, jobb titkot tartani.

Smallville c. film

 

Annyi emberrel találkozol naponta, a metrón, az utcán. Mindegyikük számodra ismeretlen életet él. Lehet, hogy az egyetemen melletted ülő fazon zongorázik, és minden este komponál, a fagylaltárus pedig valójában megszállottan ír. A létük mégis hidegen hagy, és újra meg újra visszatérsz a saját kis világodba. Erre hirtelen találsz valakit, akivel minden más. Semmit nem tudsz róla, de úgy érzed, hogy jól ismered.

Sonia Rossi

 

Azok a nők, akiknek van egy kis eszük, általában szörnyen kegyetlenek.

Agatha Christie

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.